West Ham musí být po remíze v Birminghamu víc klinický, tvrdí šéf

Manažer West Hamu United Olli Harder byl zklamaný, že jeho strana v neděli odpoledne nedokázala získat všechny tři body proti Birminghamu City.

Kladiva se vedení na začátku druhé poloviny přes fantastický úder od Claudia Walker, než Louise Quinn zamířil domů z rohu přinést úroveň hry na Chigwell Výstavby Stadionu.

Harder byl frustrován tím, že při plném hvizdu získal pouze bod.

„V poslední třetině jsme potřebovali být víc kliničtí,“ začal Tvrdík.

„Vzdát se cíle na set kusu je vždy velké zklamání – já nejsem spokojený s výsledkem – náhradní díly pro výkon, byl jsem potěšen, ale musíme být trochu ostřejší a více konzistentní.

 

„Byli fyzičtí, dobře organizovaní a ztěžovali hraní. Zaslouží si uznání, protože jsme nebyli dost dobří, abychom je zlomili natolik, abychom vyhráli zápas. Musíme se víc snažit, abychom ten jeden bod proměnili ve tři.

„Myslel jsem, že naši analytici a trenéři odvedli skvělou práci, když nás připravili na tuto hru, ale nakonec jsme nemohli udělat dost, abychom ji vyhráli.“”

Frustrace patrné na plný úvazek, píšťalka, Těžší udělal rezervní pochvalu za Claudia Walker, který skončil výborně po driblování z half-way-line: „To byl skvělý finish od Claudie, ale měli jsme velkou podporu běžců přichází stejně.

„Možnost střílet tam byla, možnost projít tam byla, vzala výstřel a skórovala.“

Skvělý úder stranou, Harder byl zklamaný, že jeho tým nepokračoval a nepřidal svůj náskok.

„Byl to důležitý gól, ale zklamáním je těch 10 minut po něm, protože jsme měli zápas ve svých rukou a v období po gólu jsme hru neovládali,“ řekl.

Uznává, že jeho obvinění „neudělal dost, aby se vyhrát hru“, Těžší, řekl: „pointa je, že jsme měli skvělou mentalitu a skvělý přístup, ale chybí nám aplikace – pokud nemáte aplikaci, tak si nezasloužíte vyhrát.“

Ocenit tým, pozitivní postoj, manažer stěžoval na nedostatek klinických okraj: „Z trenérského hlediska je to vynikající a já si toho vážím, protože je to něco, co jsme se snažili, aby tvar do hráčů.

„Ale musíte to provést, pokud chcete vyhrát hry a my jsme to neprovedli, když jsme měli příležitost.“”

You May Also Like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *